Do nové sezóny s novou koloběžkou

Řada Eljet Falcon:

Spolehlivost, výkon a každém Modelu 

Elektrické koloběžky pro každého
Řada Eljet Falcon přináší kompaktní a spolehlivá dopravní řešení pro všechny typy uživatelů. Každý model v této řadě spojuje kvalitní konstrukci, výkonné motory a vysokokapacitní baterie pro optimální jízdní zážitek. Díky rychlosti až 25 km/h a maximálnímu dojezdu až 30 km jsou tyto koloběžky ideální pro město i pro výlety do přírody.

 

Design pro moderní životní styl
Eljet Falcon vyniká svým moderním a prověřeným designem. Nejenže vypadají skvěle, ale také jsou konstruovány tak, aby vám poskytovaly pohodlí a bezpečí během každé jízdy. Díky kompaktnosti a snadnému skládání se snadno vejdou do městského prostředí i do přírody.

 

Kompaktnost a snadné složení: Perfektní pro město i cesty do přírody
Každý model v řadě Falcon se může pochlubit kompaktností a snadným skládáním, což z nich dělá skvělého společníka pro městské ulice i pro výlety do přírody. Můžete si být jisti, že vás Eljet Falcon nikdy nezklame.

 

Snadná doprava ve městě
S Eljet Falconem se můžete vyhnout zácpám a hledání parkovacího místa ve městě. Kompaktní design vám umožní snadno manévrovat v ulicích a přes přeplněné chodníky. Stačí skloubit svou koloběžku a pohodlně ji přenést, když dorazíte na své místo určení.

 

Ekologické výhody jízdy na elektrické koloběžce
Při jízdě na Eljet Falconu snižujete svou uhlíkovou stopu a přispíváte k udržitelnosti životního prostředí. Neprodukuje žádné emise, což z ní činí ekologické a šetrné dopravní řešení. Přidávejte se k hnutí pro čistší města a zároveň si užívejte výhod pohodlné a rychlé přepravy.